Privacy Policy

Privacyverklaring Emerio Holland BV

8 juni 2018

Uw privacy is voor Emerio Holland BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij uw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden.
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken.
  • Uw rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van uw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Uw gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website saubereurope.com allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Emerio Holland BV.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer, e-mailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel.

Hoe gebruiken wij cookies

Een cookie is een klein bestand dat met toestemming op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Als u hiermee instemt, wordt het bestand toegevoegd en de cookie analyseren uw webverkeer of laat weten wanneer u een bepaalde website bezoekt. Cookies stellen web applicaties in staat om te reageren op u als individu. De webapplicatie kan haar activiteiten op maat van uw behoeften, voorkeuren en antipathieën aanpassen door het verzamelen en onthouden van informatie over uw voorkeuren.

Wij gebruiken traffic log cookies om te bepalen welke van onze pagina’s worden gebruikt. Dit helpt ons data over webpagina verkeer van onze website te analyseren en te verbeteren en af te stemmen op de behoeften van de klant. We gebruiken deze informatie uitsluitend voor statistische analyse doeleinden en vervolgens worden de gegevens uit het systeem verwijderd.

In het algemeen helpen cookies ons door u te voorzien van een betere website, door ons in staat te stellen om toezicht te houden welke pagina’s u nuttig vind en welke niet. Een cookie geeft op geen enkele wijze ons toegang tot uw computer of enige informatie over u, met uitzondering van de gegevens waarvan u ervoor kiest om met ons te delen. U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt meestal de instellingen van uw browser wijzigen om cookies te weigeren als u verkiest. Dit kan voorkomen dat u ten volle profiteerd van onze website.

Klik hier om u voorkeuren aan te passen.

Lijst van cookies

In de onderstaande tabel staan de cookies die we verzamelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE naam COOKIE beschrijving
PHPSESSID, wordpress_test_cookie, wp-settings-2, wp-settings-time-2 WordPress session cookies
_ga, _gat, _gid Voor Google Analytics. Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google, Inc. (“Google”), om ons te helpen zien hoe onze website wordt gebruikt.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Emerio Holland BV

Zomervaart 1/A

2033 DA Haarlem

info.nl@emerio.eu

+31233034350

Reacties zijn gesloten.